Over Nico

Ik ben een medisch professional met 16 jaar ervaring in de medische beeldvorming. Ik ben mijn carrière begonnen als rontgenlaborant, kwaliteitsmedewerker en het leiden van de PACS applicatie beheerders. Na mijn overstap naar gezondheidszorg industrie heb ik mijn kennis en ervaring gebruikt voor het maken en verbeteren van gebruiksvriendelijke IT oplossingen voor de radiologie. Ik heb ziekenhuizen in Europa en Noord Amerika geholpen met het optimaliseren van hun workflows om efficiënter te werken en de patiëntveiligheid te waarborgen. Door mijn brede kennis van de radiologie, nucleaire geneeskunde, echografie en beeldvorming in de radiotherapie ben ik in staat instellingsbrede analyses te maken van werkprocessen en suggesties voor verbetering te geven.

Ik ben een teamspeler met erkende sociale en communicatieve vaardigheden. Met mijn analytische benadering kan ik grote projecten onderverdelen, prioriteiten stellen en mijn beloften na komen.

In mijn vrije tijd ga ik graag sportklimmen in de klimhal of buiten in de rotsen van de Ardennen of de Eiffel. Deze fysieke inspanning is voor mij een noodzakelijke combinatie met het vele denk en communicatie werk in mijn dagelijkse werk.

Bekijk ook mijn profiel op LinkedIn.